Uw tuin hoort verbonden te zijn met wie u bent. Het is de plek waar u tot rust komt en de ruimte van vrijheid ervaart. Met onze diensten creëren we die plek voor u.

Onze werkwijze kent drie krachtige stappen die u helpen om uw tuin uw persoonlijke omgeving te laten zijn. Het ontwerp is de eerste fase van het proces, waarbij uw ideeën en wensen zich vertalen in een creatief en verrassend tuinontwerp.

Vervolgens volgt de tuinaanleg, die het tuinontwerp werkelijkheid laat worden en die de elementen verbindt tot een geheel. Tot slot verzorgen we het onderhoud, zodat uw persoonlijke omgeving kan blijven bloeien.

Tuinontwerp

Het ontwerp van de tuin is het eerste deel van het creatieproces. Samen kijken we naar uw wensen, die we doorvertalen in een eerste tuinontwerp. De persoonlijke klik vormt het belangrijkste ingrediënt voor een ontwerp dat aansluit bij uw gevoel.

Aanleg

Bij de aanleg van de tuin zorgen we ervoor dat het ontwerp werkelijkheid wordt. We creëren een tuin die rust uitstraalt door eenvoud en harmonie tussen mens, architectuur en omgeving.

Onderhoud

Onderhoud is van belang om uw tuin in optimale conditie te houden. Daarom nemen we het onderhoud graag voor u uit handen en zorgen we dat uw tuin de vorm aanhoudt zoals deze bedoeld is.